Gezinnen,  Olifanten,  Zebra's

Fee en Fran over beslissingen nemen in hun gezin

Wat doe je als de plannen voor een mooie vakantie in duigen vallen? Hoe pak je dat aan met de tools van deep democracy? Fee (de zebra) vertelt het en Fran (de olifant) vult aan wat ze als ouder belangrijk vindt.

Wil je ons ook vertellen hoe jij de tools hebt ingezet of gebruik je nog andere methoden? Hoe ervaar jij onze jonge rebellen en hoe tracht jij hen te ondersteunen? Of ben je zelf een jongere en wil je ook eens zeggen hoe het er in jouw omgeving aan toe gaat? We zijn heel benieuwd naar je verhalen. We beluisteren, bekijken en lezen met veel interesse alles wat in onze mailbox rebel@deep-democracy.be belandt.
En zo schrijven we samen aan het vervolgverhaal van Rebelleren kan je leren. En – als je dat wil uiteraard – verspreiden we graag mee jouw ervaringen via onze website of Facebookpagina.
En elke maand schenken we een Rebellen-brooddoos weg aan iemand die ons zijn of haar verhaal stuurde. Een onschuldige rebellen-hand zal de winnaar selecteren.

Reacties uitgeschakeld voor Fee en Fran over beslissingen nemen in hun gezin