Olifanten,  School

Fanny en Ylva in gesprek over overgangsmomenten op school

Naar aanleiding van het einde van het schooljaar in juni 2020, na een lange periode waarop kinderen niet of nauwelijks naar school konden, praten Ylva Berg en Fanny Matheusen over de waarde van de deep democracy-tools bij deze overgangsmomenten. Van school naar vakantie en later weer andersom.

Aan bod komen de tools in- en uitchecken, gouden pijlen en het debat.

Wil je ons ook vertellen hoe jij de tools hebt ingezet of gebruik je nog andere methoden? Hoe ervaar jij onze jonge rebellen en hoe tracht jij hen te ondersteunen? Of ben je zelf een jongere en wil je ook eens zeggen hoe het er in jouw omgeving aan toe gaat? We zijn heel benieuwd naar je verhalen. We beluisteren, bekijken en lezen met veel interesse alles wat in onze mailbox rebel@deep-democracy.be belandt.
En zo schrijven we samen aan het vervolgverhaal van Rebelleren kan je leren. En – als je dat wil uiteraard – verspreiden we graag mee jouw ervaringen via onze website of Facebookpagina.
En elke maand schenken we een Rebellen-brooddoos weg aan iemand die ons zijn of haar verhaal stuurde. Een onschuldige rebellen-hand zal de winnaar selecteren.

Reacties uitgeschakeld voor Fanny en Ylva in gesprek over overgangsmomenten op school